Konduktori ia kërkoi dëshminë e vaksinimit, i moshuari kosovar i kthehet ashpër - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

07/12/2021 9:24

Konduktori ia kërkoi dëshminë e vaksinimit, i moshuari kosovar i kthehet ashpër

Lajme

Gazeta Express

07/12/2021 9:24

Një rast i çuditshëm ka ndodhur në një prej autobusëve të trafikut urban në kryeqytet, raporton Express.

Një qytetar i është kthyer ashpër konduktorit që ia ka kërkuar dëshminë e vaksinimit.

Lexo Edhe:

Ai i thotë që të dalë jashtë dhe e ofendon.

“Dil jashtë more m*** i thiftë. Dil jashtë” dëgjohet duke thënë qytetari.

Ndryshe, me masat e reja anti-Covid, udhëtarët obligohen që të kenë dëshminë e vaksinimit ose dëshminë e testit negativ.

Nëse se kanë njërën prej këtyre dëshmive, ata duhet të largohen nga autobusi në stacionin e ardhshëm dhe s’do të ju kthehet pagesa.

Kontrolla për këto dëshmi do të bëhet pasi udhëtarët të ulen./Gazeta Express