Koncertet e ‘Western Balkans Youth Orchestra’ - Gazeta Express
string(43) "koncertet-e-western-balkans-youth-orchestra"

Koncertet e ‘Western Balkans Youth Orchestra’

Arte

Gazeta Express

22/07/2022 12:52

Orkestra e të rinjve të Ballkanit Perëndimor ka mbajtur koncert në Prishtinë në katedralen Nënë Tereza me fillim nga ora 20:15.

Stacioni i radhës për orkestrën do të jetë në Shkup, Maqedoninë e Veriut. Në edicionin e 10-të me radhë, programi i orkestrës përfshin punën e Chopin, Grieg, Tansman dhe Shostakovich dhe premierën botërore nga Gerti Druga.

Lexo Edhe:

Qytetet tjera nikoqire të ‘Western Balkans Youth Orchestra’ janë: Novi Sad, Mostar, Kotor, Berlin, Kassel etj.

Eventi në Shkup do të mbahet me fillim nga ora 20:30, në Muzeun e Luftës në Maqedoni.

/Gazeta Express