Komuna e Suharekës ndan mirënjohje me gabime drejtshkrimore bazike - Gazeta Express
string(66) "komuna-e-suharekes-ndan-mirenjohje-me-gabime-drejtshkrimore-bazike"

Gazeta Express

24/12/2019 21:27

Komuna e Suharekës ndan mirënjohje me gabime drejtshkrimore bazike

Gazeta Express

24/12/2019 21:27

Drejtoria për Kulturë, Rini, Sport dhe Mërgatë në Komunën e Suharekës ka lëshuar një mirënjohje me gabime drejtshkrimore dedikuar një sportisti.

Në mirënjohjen që sportisti ka pranuar është shkruar “Shpres e Sportit” në vend të “Shpresë e Sportit”, apo “Shpresa e Sportit”.

Lexo Edhe:

Përveç mirënjohjes, i njëjti gabim ishte bërë edhe në kupën që i ishte dhuruar nga Drejtoria e Komunës së Suharekës.

Madje në fund të mirënjohjes është e nënshkruar edhe nga vet kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj.