Kompania Toyota ia ka dhënë donacion Policisë së Kosovës një Corolla Hybrid - Gazeta Express

Kompania Toyota ia ka dhënë donacion Policisë së Kosovës një Corolla Hybrid

Lajme

Gazeta Express

11/12/2019 16:01

Kompania Toyota ia ka dhënë donacion Policsë së Kosovës një Corolla Hybrid.

Vetura në fjalë është Hybride (kombinim motor benzim dhe bateria), ku shumicën e kohës në qytet shfrytëzon baterinë gjë që e ndotë ambientin shumë pak.

Veturat Hybride janë të përhapura në shumë kryeqendra të botës, për një arsye ekologjike dhe nuk janë ndotës të ajrit, gjë që i nevoitet Kosovës shumë.