Komisioni voton rekomandimin për shkarkimin e bordit të RTK-së - Gazeta Express

Komisioni voton rekomandimin për shkarkimin e bordit të RTK-së

Instant

Gazeta Express

22/06/2021 11:36

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal ka votuar rekomandimin e Komisionit për Ekonomi për shkarkimin e Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës, shkruan Gazeta Express.

Për shkarkimin e Bordit të RTK-së, kanë votuar gjashtë anëtarë të komisionit, teksa nuk kishte asnjë votë kundër dhe abstenim.

Pas votimit të rekomandimit në Komision, shkarkimi i bordit të RTK-së pritet të votohet në Kuvend të Kosovës./Express/