Komisioni për Mjedis shqyrton sot projektligjin për rrugët - Gazeta Express
string(58) "komisioni-per-mjedis-shqyrton-sot-projektligjin-per-rruget"

Lajme

Gazeta Express

18/06/2024 7:32

Komisioni për Mjedis shqyrton sot projektligjin për rrugët

Lajme

Gazeta Express

18/06/2024 7:32

Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim mbanë sot mbledhjen e radhës me fillim nga ora 13:00.

Në njoftim thuhet se në rend të ditës do të jetë edhe projektligji për rrugët.

Lexo Edhe:

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e dt. 28.5.2024,
3. Shqyrtimi i Projektligjit 08/L-275 për rrugët,
4. Të ndryshme.