Komandanti i FSK-së raporton në komisionin për Siguri me dyer të mbyllura - Gazeta Express

Komandanti i FSK-së raporton në komisionin për Siguri me dyer të mbyllura

Lajme

Gazeta Express

13/08/2020 10:33

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama, ka raportuar në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

Rama raportimin e tij para deputetëve e ka bërë me dyer të mbyllura.

Përderisa gjatë së mërkurës ky komision ka diskutuar lidhur me gjendjen e sigurisë në vend dhe futjen e pjesëtarëve të xhandarmerisë serbe në Karaçevë.