Kolla e thatë, a është gjithmonë një shenjë e koronavirusit - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

25/03/2020 16:13

Kolla e thatë, a është gjithmonë një shenjë e koronavirusit

Shneta

Gazeta Express

25/03/2020 16:13

Kollë e thatë dhe temperature e lartë janë dy nga simptomat më të shpeshta të sëmundjes COVID-19, shkruan The Sun, transmeton Express.

Çfarë është kolla e thatë dhe e vazhdueshme?

Kjo simptomë është një nga krysoret, të cilat tregojnë se jeni të infektuar me koronavirus. Nëse vëreni se keni një kollë, të cilin nuk e keni pasur më parë, pa mukus dhe të vazhueshëm, kjo lloj kolle mund të jetë shenjë e koronavirusit.

Krahas kollës, ethet, vështirësi në frymëmarrje, bllokimi i hundëve janë edhe simptoma të tjeratë koronavirusit që shkakton sëmundjen COVID-19.. /Gazeta Express