Koha për Zbritjet e mëdha - GjirafaMall fillon sezonën e Black Friday! - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

17/11/2021 11:44

Koha për Zbritjet e mëdha – GjirafaMall fillon sezonën e Black Friday!

Lajme

Gazeta Express

17/11/2021 11:44

Qendra më e madhe tregtare online në vend, GjirafaMall, sapo filloi kampanjën me zbritjet e Black Friday. Kampanja e cila filloi me datën 15 nëntor do të vazhdojë deri me 30 nëntor.

Të gjitha produktet nga të gjitha kategoritë duke filluar nga: kozmetika, veshjet, aromat, aksesorët, produktet për fitnes apo shtëpi janë në zbritje deri në 70% gjatë kampanjës dy javore.

Lexo Edhe:

Për të gjithë klientët të cilët nuk kanë bërë blerje në Black Friday, kampanja e GjirafaMall vazhdon edhe katër ditë, deri me datën 30 nëntor, pra duke iu dhënë blerësve mundësinë të zgjedhin produktet e preferuara me Zbritje deri në fund të muajit.

GjirafaMall veçse njihet për produktet e saj origjinale të cilat vijnë të mbyllura dhe me transport të shpejtë deri tek shtëpia e blerësit, duke e bërë procesin e blerjes të shpejtë dhe të lehtë. Vlen të ceket se platforma ka më shumë se një mënyrë pagese, duke e mundësuar blerjen deri me 12 këste, me kartelë bankare apo me para në dorë sapo të pranohet produkti.

Në rast se klientët kanë pyetje lidhur me ofertat, çmimet apo produktet, GjirafaMall si themel ka kujdesin e shkëlqyer për klientë të cilët përgjigjen në rrjetet sociale, apo live-chat në uebfaqe në kohë rekord.

Andaj, nxitoni të shfrytëzoni zbritjet në mbi 160,000 produkte nga shumë kategori të ndryshme, apo pritni orën e mesnatës të datës 26 nëntor për zbritjet ende më të mëdha.