Kjo shenjë mund të tregoj së mund të jeni infektuar me koronavirus - Gazeta Express

Kjo shenjë mund të tregoj së mund të jeni infektuar me koronavirus

Shneta

Gazeta Express

25/03/2020 15:19

Sipas ekspertëve, një shenjë dalluese, e cila tregon që mund të jeni infektuar me koronavirus është skuqja e syve, shkruan The Sun.

Këtë e ka thënë edhe një infermiere, e cila i ka trajtuar shumë pacientë të infektuar me koronavirus,

Krahas kësaj shenje, ekzistojnw edhe disa simptoma të tjera, dalluese për COVID-19 siç janë: kolla e thatë, temperature e lartë dhe ethet.

Infermierja CHelsey Earnest ka thënë për C NN, se me atë se çfarë kishte parë, ajo kishte vërejtur se tek të jgithë pacientët me COVID-19 kishion zhvilluar një alergji, e cila manifestohej me skuqje të syve.

Mirëpo njerëzit duhet ta kenë parasysh se kjo simptomë nuk tregon domosdoshmërisht që ju jeni të infektuar me koronavirus, pasi që mund të keni edhe ndonjë sëmundje apo problem tjetër që shkakton skuqjen e syve. /The Sun/Express