Kjo mace është më të vërtetë e inteligjente, shikoni çfarë vepron - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

03/12/2021 23:44

Kjo mace është më të vërtetë e inteligjente, shikoni çfarë vepron

Fun

Gazeta Express

03/12/2021 23:44

Pronarët e maceve përjetojnë një befasi me këto kafshë të paparashikueshme pothuajse çdo ditë.

Një familje nga SHBA vuri re se macja e tyre dilte fshehurazi nga dhoma disa herë, zhdukej për disa minuta dhe shpejt kthehej në vendin e vjetër.

Lexo Edhe:

Ata vendosën të shikonin se çfarë bën kur askush nuk i shikon dhe, duke gjykuar nga reagimet, mbetën të tronditur, ashtu si pjesa tjetër e internetit kur panë këtë pamje.

Domethënë, macja mësoi të përdorte tualetin plotësisht vetë.