Kjo është arsyeja e prishjes së shpejt të vezëve - Gazeta Express
string(48) "kjo-eshte-arsyeja-e-prishjes-se-shpejt-te-vezeve"

Ushqimi/Dieta

Gazeta Express

27/05/2022 19:12

Kjo është arsyeja e prishjes së shpejt të vezëve

Ushqimi/Dieta

Gazeta Express

27/05/2022 19:12

Vezët janë diçka që gjendet pothuajse në çdo frigorifer. Zakonisht i vendosim në derën e frigoriferit, ku ka një rast të veçantë.

Por duket se kjo nuk është më e mira.

Lexo Edhe:

Sipas ekspertëve, për shkak të hapjes dhe mbylljes së derës së frigoriferit, ka ndryshim të shpeshtë të temperaturës, me pasojë që vezët prishen më shpejt.

Kjo është arsyeja pse do të ishte mirë t’i ruani ato thellë në frigorifer.

Mund t’i hiqni nga kutia dhe në mënyrë ideale t’i vendosni në një tas në pjesën e pasme, ku është vendi më i ftohtë.