Kjo enigmë ju sfidon për të zbuluar bletën e fshehur mes luleve - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

10/07/2020 22:11

Me i fundit

Kjo enigmë ju sfidon për të zbuluar bletën e fshehur mes luleve

Fun

Gazeta Express

10/07/2020 22:11

A mund ta mposhtni rekordin i cili është 63 sekonda?

Ky test inteligjent i ndërlikuar ju sfidon të gjeni bletën midis luleve, dhe është shumë më e ndërlikuar sesa shfaqet së pari, transmeton lajmi.net.

Krijuesit kanë zbuluar se rekordi aktual qëndron në një sekondë mbresëlënëse 63 sekonda, pra, sa do t’ju zgjasë?

Nëse nuk mund ta gjeni akoma bletën e fshehur në gjethe dhe lule, më poshtë gjeni fotografinë e cila tregon se ku gjendet bleta.