Kirurgu vaskular Halil Krasniqi në Spitalin Amerikan me 3 dhe 4 shkurt, rezervoni takimet nga tani - Gazeta Express
string(97) "kirurgu-vaskular-halil-krasniqi-ne-spitalin-amerikan-me-3-dhe-4-shkurt-rezervoni-takimet-nga-tani"

Shneta

Gazeta Express

30/01/2023 21:07

Kirurgu vaskular Halil Krasniqi në Spitalin Amerikan me 3 dhe 4 shkurt, rezervoni takimet nga tani

Shneta

Gazeta Express

30/01/2023 21:07

Kirurgu vaskular Dr. Halil Krasniqi do të jetë në Spitalin Amerikan në Kosovë në datat 3, 4 Shkurt 2023.

Dr. Halil Krasniqi, është mjek i specializuar në kirurgjinë vaskulare me një eksperiencë pune shumë vjeçare në Gjermani.

Lexo Edhe:

Tani mund ta rezervoni takimin në me specialistin në Spitalin Amerikan në Prishtinë.

Për termine kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

https://www.facebook.com/SpitaliAmerikanKosove/ – Facebook

https://www.instagram.com/spitaliamerikanprishtine/?hl=en – Instagram

https://ks.spitaliamerikan.com – Web