Kina ndihmon Shqipërinë me teste për COVID-19 - Gazeta Express

Kina ndihmon Shqipërinë me teste për COVID-19

Shqiperi

Gazeta Express

01/04/2020 16:33

Instituti i Shëndetit Publik njofton se Kina i ka dhuruar Shqipërisë teste për të kontrolluar CoVid-19.

Instituti i Shëndetit Publik, falënderon ambasadën kineze në Tiranë për këtë ndihmë ndaj vendit tonë.

“Instituti i Shëndetit Publik falënderon ambasadën kineze në Tiranë për mbështetjen që i bëri sot duke dhuruar teste për COVID-19.

Kjo nuk është vetëm një ndihmë në këto momente të vështira, por edhe një gjest bujarie i një vendi të madh dhe me zemër akoma edhe më të madhe.

Falenderime dhe mirënjohje pa fund qeverisë kineze për kujdesin e treguar ndaj popullit shqiptar! ”, shkruan ISHP.