Kiara, Geri dhe Elvisi, fitues të sfidës së imitimeve, njërit prej tyre i plotësohet një dëshirë - Gazeta Express
string(93) "kiara-geri-dhe-elvisi-fitues-te-sfides-se-imitimeve-njerit-prej-tyre-i-plotesohet-nje-deshire"

Rozë

Gazeta Express

18/03/2023 23:42

Kiara, Geri dhe Elvisi, fitues të sfidës së imitimeve, njërit prej tyre i plotësohet një dëshirë

Rozë

Gazeta Express

18/03/2023 23:42

Sfida e imitimeve ndryshoi komplet atmosferën në shtëpi gjatë javës. Banoët të ndarë në çifte, imituan njëri-tjetrin për 24 orë. Loja e imitimeve u shoqërua me batuta e të qeshura pa fund mes banorëve.

Keisi: Mua më pëlqeu shumë mënyra se si më imitoi Elvisi.

Lexo Edhe:

Elvisi: Sensi i humorit është kur i ekzagjeron gjërat. Absolutisht që Keisi nuk është ashtu.

Kiara: Unë u kënaqa. Mendoj se Gerti akoma nuk po del nga roli. Jemi të ngjashëm, edhe ai fjalëpak.

Gerti: Kemi disa karakteristika të ngjashme. Jam munduar të bëj edhe Nitën.

Fitues të kësaj sfide u shpallën Kiara, Geri dhe Elvisi. Ata kanë të drejtën t’i kërkojnë Vëllait të Madh një dëshirë. Vëllai i Madh ka plotësuar dëshirën e Kiarës. Ajo do e marrë vesh pas pak këtë vendim.