KFC Sjell produktin më të ri për ty që je single! - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

15/01/2020 10:34

KFC Sjell produktin më të ri për ty që je single!

Lajme

Gazeta Express

15/01/2020 10:34

Ushqimi i brendit të njohur Amerikan KFC definitivisht veçohet për ushqimin e shërbyer në kofë me pulën më të shijshme në botë. Këto kofe kryesisht janë për 2 apo më shumë persona dhe për dallim nga mënyra e të ushqyerit vetëm, kanë për qëllim të sjellin shije të mrekullueshme në grupe.

Por, për ty që viti 2020 të gjeti “single” KFC ka menduar dhe ka sjell produktin “Single Bucket” i cili permban pjesët më të famshme të recetës së pulës nga KFC.

Në këtë Bucket ju do të gjeni 1 copë Kaçik djegës apo jo djegës (drumstick), 2 copë Hot Wings djegës, 2 copë Cripsy Strips copëza me mish të pulës pa asht për vetëm 2.99€.

Nëse nuk je single e ke mundësinë e Duet Bucketit për dy persona me dyfish produkte për 4.99€.

Produktin në fjal KFC ka vendosë ta lansojë nga data 15 Janar 2020 në çdo pikë të KFC -së në Kosovë.

#KFC #gishtatmilepi