Këto janë vajzat dhe gratë më të pasura për 2024 në SHBA, Kylie Jenner zbret nga froni - Gazeta Express
string(85) "keto-jane-vajzat-dhe-grate-me-te-pasura-per-2024-ne-shba-kylie-jenner-zbret-nga-froni"

Këto janë vajzat dhe gratë më të pasura për 2024 në SHBA, Kylie Jenner zbret nga froni

Yjet

Gazeta Express

28/05/2024 21:39

Zbulohet lista e vajzave më të pasura në Amerikë për vitin 2024!

Renditja si më poshtë:

Lexo Edhe:

15. Serena Williams

Vlera aktuale: $340 million

Vlera e vitit të kaluar: $290 million

14. Katy Perry

Vlera aktuale: $350 million

13. Reese Witherspoon

Vlera aktuale: $440 million

Vlera e vitit të kaluar: $440 million

12. Dolly Parton

Vlera aktuale: $450 million

Vlera e vitit të kaluar: $440 million

11. Ellen Degeneres

Vlera aktuale: $450 million

Vlera e vitit të kaluar: $380 million

10. Barbra Streisand

Vlera aktuale: $460 million

Vlera e vitit të kaluar:$430 million

9. Celine Dion

Vlera aktuale: $550 million

Vlera e vitit të kaluar: $480 million

8. Judy Sheindlin

Vlera aktuale: $560 million

Vlera e vitit të kaluar: $480 million

7. Kylie Jenner

Vlera aktuale: $710 million

Vlera e vitit të kaluar: $680 million

6. Beyonce

Vlera aktuale: $760 million

Vlera e vitit të kaluar: $540 million

5. Madonna

Vlera aktuale: $850 million

Vlera e vitit të kaluar: $580 million

4. Taylor Swift

Vlera aktuale: $1.3 billion

Vlera e vitit të kaluar: $740 million

3. Rihanna

Vlera aktuale: $1.4 billion

Vlera e vitit të kaluar: $1.4 billion

2. Kim Kardashian

Vlera aktuale: $1.7 billion

Vlera e vitit të kaluar: $1.2 billion

1. Oprah Winfrey

Vlera aktuale: $3 billion

Vlera e vitit të kaluar: $2.5 billion