Këto janë punët e shtëpisë të cilat gratë shtatzëna nuk duhet t’i bëjnë - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

15/01/2020 15:21

Këto janë punët e shtëpisë të cilat gratë shtatzëna nuk duhet t’i bëjnë

Shneta

Gazeta Express

15/01/2020 15:21

Një pjesë e nënave shtatzëna janë të prira që gjatë muajve të shtatzënisë të heqin dorë nga gjithçka dhe t’i dedikohen ardhjes në jetë të fëmijës, ndërsa disa  të tjera, pavarësisht gjendjes nuk mund të qëndrojnë pasive.

Ekzistojnë disa punë shtëpiake, që nuk janë të sigurta për nënat e ardhshme. Që nga organizmi i gjërave dhe paketimi i rrobave për në maternitet, ja cilat janë disa nga punët që duhet t’i anashkaloni:

Lëvizja e mobiljeve

Rinovimet në shtëpi

Lakimi i tepërt

Ngritja e peshave

Ndërsa, aktivitetet të cilat duhet shmangur gjatë shtatzënisë janë:

Sportet e rënda

Konsumimi i duhanit

Dushi shumë i ngrohtë

Përdorimi i barnave

Qëndrimi në temperaturë të lartë

Tattoo-të

Pirja e alkooli