Këta janë të nominuarit e javës në Big Brother Albania - Gazeta Express
string(54) "keta-jane-te-nominuarit-e-javes-ne-big-brother-albania"

TV/Film

Gazeta Express

11/12/2021 0:16

Këta janë të nominuarit e javës në Big Brother Albania

TV/Film

Gazeta Express

11/12/2021 0:16

Janë bërë edhe nominimet për t’u larguar nga shtëpia e Big Brother Albania VIP

Më me së shumti vota është nominuar Claudio derisa vota të tjera për të dalë nga shtëpia.

Lexo Edhe:

Nga votat e banorëve i nominuar ka qenë edhe Iliri derisa dy banorët e preferuar në Instagram kanë zgjedhur Donaldin dhe Ilirin.

Iliri ka dominuar Enxhin derisa Donalldi e ka dërguar në eliminim Arjolën. /GazetaExpress/