Këso vallëzimi erotik ndër shqiptarë nuk keni parë - Gazeta Express

TV/Film

Gazeta Express

04/06/2021 19:33

Këso vallëzimi erotik ndër shqiptarë nuk keni parë

TV/Film

Gazeta Express

04/06/2021 19:33

Serena dhe Arjoni kanë qenë të ftuar sonte në emisionin Express Rozë

E derisa ata në intervistën e gjatë treguar për shumë gjëra, sidomos për kohën sa ishin në “Përputhën”, krejt në fund ata kanë bërë edhe një vallëzim erotik.

Derisa ne jemi mësuar me vallëzime të tilla, ky vallëzim është njëri prej më eksplicitëve që do të shihni.

Videon mund ta shihni vetëm duke e konfirmuar moshën e jua, pra mbi 18 vjeç. /GazetaExpress/