Kështu ndizet makina kur i harxhohet bateria, pa pasur nevojë ta tërhiqni - Gazeta Express

Gazeta Express

15/10/2020 13:10

Kështu ndizet makina kur i harxhohet bateria, pa pasur nevojë ta tërhiqni

Gazeta Express

15/10/2020 13:10

Problemi me ndezjen e veturës në çelës është një ndër më të zakonshmit për ngasësit e veturave, e sidomos në periudhën e dimrit.

Në të shumtën e rasteve, makina mund të mos ndezë si pasojë e harxhimit të baterisë, apo edhe ndonjë defekti të brendshëm të motorit.

Por, në rast se nuk i keni pajisjet e duhura me vete dhe nuk jeni në gjendje ta rregulloni atë, ekziston një metodë e thjeshtë për ndezjen e makinës.

Gjithçka çfarë iu nevojitet është një litar.

Start Your Car With a Rope (Dead Battery Life Hack)

In this video, I demonstrate a way to start your car (when the battery is dead) without pushing it or using jumper cables. That’s why you should always keep …