Kështu e imagjinon inteligjenca artificiale jetën studentore në të ardhmen? - Gazeta Express
string(74) "keshtu-e-imagjinon-inteligjenca-artificiale-jeten-studentore-ne-te-ardhmen"

AutoTech

Gazeta Express

06/02/2024 22:39

Kështu e imagjinon inteligjenca artificiale jetën studentore në të ardhmen?

AutoTech

Gazeta Express

06/02/2024 22:39

Në vitet 80 të shekullit të kaluar njerëzit besonin se deri në vitin 2020 do të kemi makina fluturuese, por realiteti është ndryshe.

Tani, inteligjenca artificiale po na ndihmon të imagjinojmë të ardhmen.

Lexo Edhe:

Media kroate “Srednja” me ndihmën e veglave “Chat-GPT” dhe “Midjourney” përpiqet të imagjinojë se si do të duket jeta studentore në të ardhmen. Mjetet prodhuan foto të një konvikti, një konvikti, një mense, një fakulteti dhe një sallë leximi.