Këshillat e Daut Demakut: Duaje vetveten, menaxhoje energjinë dhe përsërite qëllimin - Gazeta Express

Këshillat e Daut Demakut: Duaje vetveten, menaxhoje energjinë dhe përsërite qëllimin

Fun

Gazeta Express

25/09/2020 15:01

Gazetare: Aurora Amerllahu

Në çdo paraqitje ai flet për mendimin pozitiv.

Fjala është për Daut Demakun dhe ne kemi dashur që kësaj radhe për të gjithë ju ai të vijë me disa këshilla për atë se si me pozitivitet dhe mendim pozitiv ta përballoni çdo sfidë, çdo moment të vështirë, si ta përballoni pandeminë, si ta njihni vetveten, ta vlerësoni më shumë vetveten, ta menaxhoni energjinë e kështu me radhë.

Për këto dhe shumëçka tjetër, këshillat në vazhdim.