Këngëtarja kosovare: Dua të jem në krahët e Robert Berishës, është shumë karizmatik - Gazeta Express

Gazeta Express

24/10/2020 13:29

Këngëtarja kosovare: Dua të jem në krahët e Robert Berishës, është shumë karizmatik

Gazeta Express

24/10/2020 13:29

Këngëtarja Albulena Ukaj, ka folur për takimin me Robert Berishën në një studio televizive, disa kohë më parë, dhe më pas shprehu një dëshirë tjetër.

E pyetur se në krahët e cilit mashkull, do të doje të ishe nëse ai do të ishte beqar?, Ukaj është përgjigur: “Në krahët e Robert Berishës, se është shumë tip karizmatik”.

Disa minuta më pas, Albulena e ka zgjedhur sërish Robert Berishën në një kuiz.

Moderatorja e pyeti cilin do të zgjidhte të shkonte në Paris, Robert Berishën apo Shpat Kasapin, dhe përgjigja e Abulenës, vazhdonte të ishte: ROBERTI.