Kejt Bërns mban ligjeratë në UT - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

03/12/2019 10:08

Kejt Bërns mban ligjeratë në UT

Ballina

Gazeta Express

03/12/2019 10:08

Ambasadorja e SHBA-së në vend, Kejt Meri Bërns sot do ta vizitojë Universitetin e Tetovës.

Është paraparë që ambasadorja Bërns të mbajë ligjëratë para studentëve dhe kuadrit akademik në temë lidhur me integrimet.