KEDS paralajmëron qytetarët për ndërprerje të rrymës - Gazeta Express

KEDS paralajmëron qytetarët për ndërprerje të rrymës

Lajme

Gazeta Express

05/12/2019 17:10

Arsyeja e ndërprerjes janë punimet e domosdoshme për sigurinë e sistemit.

Peja

1.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV P Jashanica (Kodi: 52000003) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanica dhe Led Light Tehnology.

Arsyeja: Tejkalimi i përçueve në dy shtylla të tensionit të mesëm, Lokacioni Jashanicë –Dush.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Doganaj (Kodi: 40042004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Doganaj, Zaskok, Pleshina e ulët dhe e epërme,Dubravë, Fabrika e ujit Pleshinë.

Arsyeja: Pastrim trasesë dhe shtrëngim përçueseve.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci | do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaçica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej ores 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Pastrim i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bodrumi (Kodi: 30000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zym.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

07.12.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.40 Lagja e Spitalit (Kodi: 11000019) prej orës 10:00 – 10:30 si dhe 15:00-15:30

Vendet: Banesat e Universitetit, Lagjja Bregu I Diellit-një pjesë dhe Lajja e Spitalit – një pjesë .

TS 10/04kV BANESAT E UNIVERSITETIT- (Kodi: 11000019097) do të ndërprehet orës 10:00-15:30

Vendet: Banesat e Universitetit.

Arsyeja e nderprerjes: Ndërrimi i kthinave 2+1 në transformatorin Banesat e Universitetit.

2.

TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 08:30 – 09:00 si dhe 15:30-17:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

TS 10/04kV NPT”ECO FRUITS (Kodi: 14015001040) do të ndërprehet : 08:30-17:00

Vendet: NPT”ECO FRUITS.

Arsyeja e nderprerjes: Vendosja e perçuesit te ri 10(20)kV në një segment të caktuar, që është paraparë me projektin investiv Lot 16 – Statofcet 2019.

3.

TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

TS.10/04kV ARDITI GROUP (Kodi: 10012002192) nga ora 09:00 -18:00.

Vendet: Fehat Zeqiri ARDITI GROUP SH.P.K

Arsyeja: Demontimi i kthinës në TSB ekzistues.

Mitrovicë

1.

TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kqiqi (Kodi: 71074002) prej orës 10:00 deri ne ora 14:30

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja e nderprerjes: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

Gjilan

1.

TS 110/35 kV Gjilanido të ndërprehet:

TS 35/10kV Artanë (Kodi: 600240) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Kolonia e Vjetër, Kolonia e minatorëve, Tullari, Jasenoviku, Qeranoviku, Bunjakët; Minierat; Kllokoqi, Flotacioni; Nisnakovi, Vakovci, Gërbeshi, Bostoni, Turiqevci, Vllasalia,Izvor, Koznica, Svarqaku, Prekoci, Manishinca, Zebinca, Vuqaku, Llabjani, Llajshevci, Dragovci, Kukavica, Gulmivoda dhe Minierat 6kV.

Arsyeja e nderprerjes: Testimi i transformatorëve toroidal në daljet 10kV.

07.12.2019

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Prishtina III do të ndërprehet:

TS10/04kV Qendra Tregtare (Kodi: 10011017085) nga ora 13:00 – 13:15 si dhe 15:45-16:00.

Vendet: Qendra Tregtare.

Ndersa Tregu Group nga ora 13:00 deri në ora 16:00.

Arsyeja: instalimi i ormanit te ri jashte objektit.

2.

TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Degzimi 10kV Banesat e Apollonisë. (Kodi: 15018015188,231,236,237) nga ora 09:00 -11:00.

Vendet: Banesat e Apollonisë- një pjesë.

Arsyeja: Demontimi i kthinës në TSB ekzistuese.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV j9 Llukar (Kodi: 13000004) nga ora 10:30 deri në ora 14:00.

Vendet: Llukar, Makovc dhe Sinidoll.

Arsyeja: Vendosjen e shtyllës së re dhe demolimi i shtyllës ekzistuese sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breza (Kodi: 40044003) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Vërbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja e nderprerjes: Realizimin e lidhjes hyrje-dalje 10kV.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS.10/04kV Enti i Punësimit (Kodi: 73000001005) nga ora 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Enti i Punësimit.

Arsyeja: Furnizimi i objektit afaristo- banesor.

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti I (Kodi: 50000003) nga ora 09:00 – 09:30 si dhe 14:00-14:30

Vendet: Ringovi 1,2,3, Krivogllava 1,2.

TS.10/04kV RINGOVI 2 (Kodi: 50000003002) nga ora 09:00 deri në ora 14:30.

Vendet: RINGOVI 2.

Arsyeja: Furnizim i objektit me energji elektrike.

07.12.2019

Punime nga KOSTT-i

Prizren

TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 08:00 – 11:00 si dhe 13:00-17:00

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace dhe Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

09.12.2019

Punime nga KOSTT-i

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 08:00 – 11:00 si dhe 13:00-17:00

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace dhe Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

2.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018) prej orës 08:00 – 11:00 si dhe 13:00-17:00

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.