KASTRATI Group ju uron festën, përfito zbritje derivate -6 cent - Gazeta Express

KASTRATI Group ju uron festën, përfito zbritje derivate -6 cent

Lajme

Gazeta Express

17/02/2020 7:44

Për nderë te ditës së Pavarësisë së Kosovës 12vjet shtet, KASTRATI Group ju uron festën duke bërë zbritje në derivate -6 cent.

Shfrytëzo bonus kartele dhe përfito ekstra bonus -3 cent. Furnizohu ne vlerë mbi 30€ dhe bëhu pjesë e lojës shpërblyese me Premi Golf 7 dhe shumë shpërblime të tjera.

Festo me  KASTRATI Group – Lider në cilësi.