Kardiokirurgjia në Spitalin Amerikan - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

26/07/2021 10:37

Kardiokirurgjia në Spitalin Amerikan

Shneta

Gazeta Express

26/07/2021 10:37

Spitali Amerikan prej më shumë se dhjetë vitesh është lideri i vetëm dhe i padiskutueshëm i kardiokirurgjisë në Rajon.

Qindra pacientë i kanë besuar zemrën ekipit të kardiokirurgjisë në Spitalin Amerikan.

Lexo Edhe:

Nga kirurgjia e Aortës në kirurgjinë valvulare, nga defektet e lindura në bypasset multiple, të gjitha patologjitë kardiake që kanë nevojë pë ndërhyrje kane zgjidhje në një adresë të vetme, Spitali Amerikan.

Ekipi i mjekëve te kardiokirurgjisë të Spitalit Amerikan udhëhequr nga Dr.Raif Cavolli dhe Dr. Arber Kutllovci në bashkëpunim të ngushtë dhe me Shërbimin e Urgjencës, janë në gadishmëri 24 orë për t’ju ofruar shërbim të gjithë pacientëve të cilët preken nga patologji akute, patologji të cilat kërkojnë ndërhyrje mjekësore urgjente.

Spitali Amerikan ofron sigurinë dhe kushtet optimale për trajtim të suksesshëm.

Ne ju informojmë për operacionin, për qëndrimin në spital dhe çdo shqetësim tuajin.

Në Spitalin Amerikan bëhen të gjitha inverenimet kirurgjikale në zemër, po ashtu ofrohen të gjitha shërbimet për trajtim të mushkrive.

Operacionet në zemër janë të vështira dhe kërkojnë një ekip professional me shërbime 24 orë cdo dite te vitit.

Prezenca e kardiokirurgut është e detyrueshme gjatë gjithë kohës dhe qëndrimit në spital.

Trajtimi i pacientëve të kardiokirurgjisë nuk përfundon vetëm me operacion, trajtimi postoperativ është shumë i rëndësishëm dhe kërkon gadishmërinë e gjithë stafit e posaçerisht prezencen e kardiokirurgut.

Spitali Amerikan ju ofron sigurinë dhe besimin pë shëndetin e zemrës tuaj me ekipin më të mire dhe aparaturat më moderne në rajon.

Rezultatet e deritashme janë shumë të mira.

Komplikacionet intra dhe post operative janë të të njejtit nivel si në çdo qendër Europiane me cilësi të lartë.

Spitali posedon sallën e Kardiokirurgjisë e cila është e pajisur me teknologjinë e fundit dhe vetëm në shërbim të Kardiokirurgjisë. Istrumentet kardiokirurgjike janë gjermane nga më cilësoret që ka çdo qendër e madhe kardiokirurgjike në Gjermani apo Europë.

Stacioni intensive është po ashtu i pajisur me teknologjinë e fundit.

Shëndeti juaj është i monitoruar gjatë gjithë kohës dhe me sistem alarmimi në rast të ndonjë çrregullimi të hemodinamikës suaj.

Medikamentet që jepen janë të gjitha të etiketuara me kode të veçanta si në çdo qendër europiane dhe kjo mundëson sigurinë maksimale gjatë dhënies së tyre si dhe pamundëson ndërrimin e medikamenteve në raste emergjente.

Stafi i fizioterapisë ju ndihmon ju, që nga dita e parë pas operacionit të mobilizoheni dhe sa më shpejt t’i ktheheni jetës suaj normale.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan#perqafojejeten

https://www.instagram.com/spitaliamerikanprishtine/?hl=en