Kardashianët behën gati ti festojnë pashkët - Gazeta Express

Kardashianët behën gati ti festojnë pashkët

Rozë

Gazeta Express

08/04/2020 20:06

Kardashianët janë gati për t’i festuar Pashkët! Kim, Kylie dhe Khloe ashmë kanë dekoruar vilat e tyre…edhe pse ka disa javë që janë të vetizoluara

Familja është e njohur për dekorimin e vilave të tyre për çdo festë as Pashkët nuk bëjnë përjashtim.

Këtë javë Kardashianët dhe Jennerët janë duke i mbajtur të informuar fansat e tyre me miliona për aktivitet e tyre kështu që ato kanë treguar edhe për dekorimet plot ngjyra për këtë festë.

Pavarësisht izolimit dhe pandemisë duket se ato kanë pas kohë tri javë që të bëhen gati për festën. /GazetaExpress/