Karateistët kosovarë i fituan gjashtë medalje në Kampionatin Ballkanik - Gazeta Express
string(70) "karateistet-kosovare-i-fituan-gjashte-medalje-ne-kampionatin-ballkanik"

Sporte tjera

Gazeta Express

25/09/2023 13:49

Karateistët kosovarë i fituan gjashtë medalje në Kampionatin Ballkanik

Sporte tjera

Gazeta Express

25/09/2023 13:49

Kosova i ka fituar gjashtë medalje në Kampionatin Ballkanik të Karatesë për seniorë dhe veteranë.

Kjo garë u mbajt në Tiranë, ndërsa në mesin e 11 shteteve pjesëmarrëse, Kosova u rendit në pozitën e gjashtë, shkruan “Gazeta Express”.

Lexo Edhe:

Këto ishin rezultatet e garuesve kosovarë:

🥇Fidair Berisha Male Kumite Veteranë +55 vjeç -85kg

🥇Visar Hoxha Male Kumite Veteranë +35 vjeç -85kg

🥈Musli Rexha Male Kumite Veteranë +45 vjeç +85kg

🥈Visar Hoxha Male Kata Veteranë +35 vjeç

🥉Fortesa Orana Female Kumite Senior +68kg

🥉Endrit Beka Male Kumite Senior -75kg

Vendet e 5-ta Individuale

Albulena Gërvalla Kumite -55kg

Mirlind Rexhepi Male Kumite +84kg

Alma Loki Female Kata

Vendet e 5-ta Ekipore

Femrat

-Njomza Ibrahimi

-Fortesa Orana

-Albulena Gërvalla

-Vlerë Qerimi

Meshkujt

-Jakup Ajdari

-Benjamin Shabani

-Endrit Beka

-Albinot Selmani

-Shpresim Shabani

-Elhami Shabani

-Mirlind Rexhepi

Vendet e 7-ta Individuale

-Vlera Qerimi Female Kumite -68kg

-Benjamin Shabani Male Kumite +84kg