“Karantina Haruni”, në shtëpinë e Klajdit atmosfera është shumë larg asaj që mendojmë - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

16/03/2020 14:00

“Karantina Haruni”, në shtëpinë e Klajdit atmosfera është shumë larg asaj që mendojmë

Rozë

Gazeta Express

16/03/2020 14:00

Këngëtari i njohur i skenës shqiptare, Klajdi Haruni ka zbuluar së fundmi me anë të një videoje në llogarinë e tij në ‘Instagram’ se si po shkon vetëizolimi në shtëpinë e tij.

Në video shfaqen të gjithë familjarët e Harunit duke hedhur valle me muzikë popullore.

“Pas dancit, plas vallja ‘Karantina Haruni’”, ka shkruar Haruni krah postimit i cili ka marrë një sërë komentesh.

Pas këtij momenti, me siguri shumica e ndjekësve të Klajdit kanë hapur muzikën në shtëpinë e tyre, për të kërcyer dhe shijuar kohën me njëri-tjetrin në shtëpi.