Kaq do të paguhen mësimdhënësit pas publikimit të vlerës së koeficientit - Gazeta Express
string(72) "kaq-do-te-paguhen-mesimdhenesit-pas-publikimit-te-vleres-se-koeficientit"

Kaq do të paguhen mësimdhënësit pas publikimit të vlerës së koeficientit

Lajme

Gazeta Express

01/02/2023 10:43

Qeveria ka bërë publike vlerën e koeficientit duke e bërë kështu edhe plotësim ndryshimin e Ligjit të Buxhetit.

Vlera e koeficientit do të jetë 105 euro.

Lexo Edhe:

Në arsim, pagat e mësimdhënësve do të sillen prej koeficientit 5.6 për ata të shkollave fillore dhe të mesme të ulëta deri në 5.8 për mësimdhënës të shkollave të mesme të larta.

Duke e llogaritur me vlerën e koeficientit, mësimdhënësi i shkollës së mesme do të marrë rreth 609 euro pagë, ndërkaq, ai i shkollës fillore, do të paguhet rreth 588 euro.