Kandiq flet për Kosovën në KiE: Kundërshtimi i Serbisë është autogol - Gazeta Express
string(67) "kandiq-flet-per-kosoven-ne-kie-kundershtimi-i-serbise-eshte-autogol"

Kandiq flet për Kosovën në KiE: Kundërshtimi i Serbisë është autogol

Lajme

Gazeta Express

17/04/2024 10:53

Natasha Kandiq, themeluese e Fondit për të Drejtën Humanitare, ka komentuar ecjen e Kosovën drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës.

Sipas Kandiqit, ky anëtarësim u mundëson qytetarëve të paraqesin ankesa në Gjykatën Evropiane për të Drejtat e Njeriut.

Lexo Edhe:

Madje, kundërshtimin e Serbisë, Kandiq e ka cilësuar si autogol.

“Anëtarësimi i Kosovës në Këshillin e Evropës u mundëson qytetarëve të paraqesin ankesa në Gjykatën Evropiane për të Drejtat e Njeriut dhe detyron institucionet që të respektojnë vendimet e asaj gjykate. Kundërshtimi i Serbisë është autogol” – ka shkruar Kandiq.