Kamçev ofron 2.2 milionë euro garancë që t'i kthehet pasaporta - Gazeta Express

Kamçev ofron 2.2 milionë euro garancë që t’i kthehet pasaporta

Ballina

Gazeta Express

21/01/2020 18:35

Biznesmeni Orce Kampev, i dyshuar në rastin “Perandoria” ka ofruar 2.2 mlionë euro si garancë, që t’i kthehet pasaporta nga gjykata.

Për këtë do të vendosë Gjykata e Apelit të enjten. Kamçev edhe më herët ofroi shumë të ngashme para Gjykatës Penale, por iu refuzua, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Pasi iu morën pasaporta e Maqedonisë dhe Bullgarisë, Kamçev në maj të vitit të kaluar mori pasaportë të përkohshme nga Katica Janeva, derisa ajo ishte kryeprokurore e PSP-së.

Rasti “Perandoria” është në fazën e hetimeve dhe udhëhiqet nga Lile Stefanova./GazetaExpress/