Kaloi mbi urën e Ibrit me flamur të Serbisë për të provokuar shqiptarët, policia e arreston - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

02/12/2019 22:51

Kaloi mbi urën e Ibrit me flamur të Serbisë për të provokuar shqiptarët, policia e arreston

Lajme

Gazeta Express

02/12/2019 22:51

Një femër ka kaluar urën e Ibrit duke mbajtur në duar flamurin e Serbisë me qëllim që të provokoj shqiptarët, mirëpo u arrestua nga policia.

Policia e Kosovës ka ndërhyrë sot në një rast në urën e Ibrit në Mitrovicë.

Një femër, që kishte për qëllim të provokonte shqiptarët duke mbajtur flamurin e Serbisë në duar u ndalua dhe u arrestua nga policët.