Kafshët e konfiskuara në Karaçevë, mish për të burgosurit - Gazeta Express

Kafshët e konfiskuara në Karaçevë, mish për të burgosurit

Lajme

Gazeta Express

27/09/2020 21:05

Një aksion që u zhvillua në Karaçevë, bëri që të konfiskohen të gjitha ato që konsideroheshin që janë përfituar në mënyrë të jashtëligjshme.

Në mesin e tyre edhe disa krerë lopë të cilat tashmë janë dërguar në burgun e Dubravës pas kontrolleve që u janë bërë.

Ato do të theren gjatë këtyre ditëve dhe do të përdorën për ushqimin e të burgosurve.