Kafkën e lopës e shndërron në vepër arti, thotë se ndjeu një lidhje emocionale me të - Gazeta Express

Arte

Gazeta Express

19/05/2021 13:41

Kafkën e lopës e shndërron në vepër arti, thotë se ndjeu një lidhje emocionale me të

Arte

Gazeta Express

19/05/2021 13:41

Teksa pikturohet në një letër apo mur, me siguri se jeni mësuar ta shihni, por atë që bën personazhi ynë, vështirë ta keni parë më herët. Kjo është Tina, një piktore vizionare e cila inspirimin e gjen gjithmonë në natyrë. Përmes ngjyrave të llojllojshme, ajo i jep jetë punimeve të saja. Njëjtë ka ndodhur edhe me këtë kafkë, të cilën Tina e ka kthyer në një vepër arti.

Gazetare: Gelina Maloku

Kjo është një nga punët më të veçanta për të dhe tregon se në fillim kishte marrë komente të çuditshme.

Pas komenteve të shumta, ajo mori edhe sugjerime se ku mund të gjejë kafka të tjera për t’i pikturuar.