Juventusi njofton një rast të ri me koronavirus - Gazeta Express

Juventusi njofton një rast të ri me koronavirus

Futboll

Gazeta Express

01/03/2021 18:49

Juventus njofton se një anëtar të grupit të tyre të ekipit të testuar pozitivisht për COVID, por sqaroni se ai nuk është një futbollist.

“Zonja e Vjetër” u përball me Hellas Veronas të shtunën dhe do të takohet me Spezia në Allianz Stadium të martën.

“Klubi i Futbollit Juventus njofton se, gjatë kontrolleve të parashikuara nga protokolli në fuqi, doli një rezultat pozitiv Covid-19 nga një anëtar (jo-lojtar) i grupit të ekipit i cili u vendos në izolim,” thuhet në deklaratën zyrtare të klubit.

“Klubi është në kontakt me autoritetet përkatëse shëndetësore për përcaktimin e një zbatimi efektiv të protokolleve të kërkuara për të lejuar aktivitetet e trajnimit dhe konkurrencës të Grupit të Ekipit” – thuhej gjithashtu në komunikatë.

/Gazeta Express/