Johnny “bualli” godet më fort se Joshua dhe Fury, t’i shkundë dritat – thotë Jones - Gazeta Express

Sporte tjera

Gazeta Express

01/03/2021 13:35

Johnny “bualli” godet më fort se Joshua dhe Fury, t’i shkundë dritat – thotë Jones

Sporte tjera

Gazeta Express

01/03/2021 13:35

Jonny Fisher ka goditje më të fuqishme sesa kampionët e botës në kategorinë e rëndë, Anthony Joshua dhe Tyson Fury, sipas menaxherit të tij Sam Jones.

Fisher, “bualli” nga Romfordi, doli në sipërfaqe në divizionin e peshës së rëndë duke e rrëzuar dy herë Matt Gordonin në rundin e parë në debutimin e tij profesional muajin e kaluar, transmeton Gazeta Express.

Fisher është i sapodiplomuar nga universiteti me të kaluar në sportin e ragbit. Ai kishte shkuar në Las Vegas për të stërvitur në ring me Joyce në vend të se të punonte në temën e diplomës.

“Joe më ka thënë mua se Johnny godet më fort sesa kushdo tjetër me të cilin ka qenë në ring”, tha thënë menaxheri i tij Jones.

“Jose ka stërvitur në ring me AJ, Fury dhe ka luftuar kundër Oleksandr Usyk (si amator). Johnny godet më fort se të gjitha ata! Joe thotë se Johnny ka forcë të frikshme”, shtoi ai. /Gazeta Express/