Jo veç hamburgerin ma t’mirë - Burger King po ofron edhe punë! - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

30/11/2021 11:13

Jo veç hamburgerin ma t’mirë – Burger King po ofron edhe punë!

Lajme

Gazeta Express

30/11/2021 11:13

Burger King njihet si maestro i hamburgerit ma t’mirë dhe ma t’shijshëm n’vend si dhe lider i ushqimit të shpejtë. Përveç ushqimit të shpejtë e të shijshëm Kingu po lyp koleg me ju bashkangjit në ekipe.

Burger King jep mundësi për çdo person me ose pa përvojë të punës të bëhet pjesë e familjes së Kingu-të, kështu që të gjithë kanë vend të punojnë në Burger King. Sepse Burger King qysh prej hapjes në Kosovë ka kontribuar në krijimin e vendeve të reja të punës dhe krijimin e eksperiencave të reja për të gjithë personat. Kingu ofron për ty pozitën e punës “anëtar ekipi”.

Lexo Edhe:

Të punosh në Burger King do të përfitosh:

* Pagë konkurruese;
* Bonuse dhe shtesa;
* 2 ditë pushim në javë;
* Kontratë pune dhe pushime sipas ligjit;
* Shujtë ditore;
* Mundësi zhvillimi në karrierë;

Vlen për të gjitha pikat e Burger King në Kosovë, të interesuarit mund të aplikojnë përmes [email protected], duke specifikuar lokacionin për të cilin aplikoni. Mundësi e mirë për me punu me ekipën ma t’mirë, në vendin ma t’mirë!