Jetmiri kërkoi të dilte nga shtëpia, ky është vendimi që mori gjatë Prime - Gazeta Express
string(72) "jetmiri-kerkoi-te-dilte-nga-shtepia-ky-eshte-vendimi-qe-mori-gjate-prime"

TV/Film

Gazeta Express

16/04/2024 22:35

Jetmiri kërkoi të dilte nga shtëpia, ky është vendimi që mori gjatë Prime

TV/Film

Gazeta Express

16/04/2024 22:35

Jetmiri kërkoi gjatë ditëve të fundit të dilte nga shtëpia e “Big Brother Vip”, pasi pretendonte se po i shkeleshin të drejtat.

Megjithatë, pas diskutimeve gjatë spektaklit, ai vendosi të qëndrojë, duke thënë se vendimi ne tij do e japë të shtunën e ardhshme.

Lexo Edhe:

Jetmiri: Në të gjithë logjikë, duket sikur ju doni të gjeni një justifikim. Paaftësitë që gjeni tek banorët e tjerë e justifikoni me faktin që jo unë kam hyrë më vonë etj. Jam munduar t’i njoh personalisht të gjithë, pa sjellë asnjë informacion nga jashtë. Doja ta cilësoja. Duket sikur fakti që unë kam qenë më parë, që e kam bërë më parë, sikur kërkohet të mbrohet njëra anë e medaljes. Unë kam kërkuar vetëm barazi dhe drejtësi. Meqë është hapur një televotim, unë vendimin do ta komunikoj të shtunën.