Jepen detaje për koncertin e Sabri Fejzullahut në Prishtinë - Gazeta Express

Jepen detaje për koncertin e Sabri Fejzullahut në Prishtinë

Rozë

Gazeta Express

20/04/2020 20:12

Komuna e Prishtinës ka organizuar një koncert për qytetarët e saj.

Gjatë ditës së sotme kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, njoftoi qytetarët për një bashkëpunim me Sabri Fejzullahun.

Por fillimisht nuk u dhanë detaje më të hollësishme për këtë gjë, tani në një lidhje direkte me RTK-në, Dj Gamble, bëri të ditur se koncerti do të mbahet më 25 prill në sheshin e kryeqytetit.

Ku Sabri Fejzullahu së bashku me pianistin Fatjon Miftari do dhurojnë një performancë për kryeqytetasit dhe me anë të platformave digjitale peformancën mund ta përcjellin gjithë qytetarët në kohë reale, koha e mbajtjes së koncertit nuk është definuar ende.