Javën tjetër vendoset për qëndrimin ditor në çerdhe - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

19/09/2020 17:59

Javën tjetër vendoset për qëndrimin ditor në çerdhe

Ballina

Gazeta Express

19/09/2020 17:59

Të hënën Komisioni për sëmundje ngjitëse do të vendosë nëse fëmijët nëpër çerdhe do të mund të qëndrojnë tërë ditën në këto institucione përkujdesi. Në analizimin e shifrave të foshnjave dhe kapaciteteve të çerdheve, epidemiologët gjatë fundjavës do të japin konstatimet se ku dhe sa fëmijë mund të jenë në kujdesin e edukatoreve edhe pas mbarimit të orarit. Sot Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe tha se në mbledhjen e së hënës do të merret një vendim pozitiv për këtë çështje.