Jahti më i madh në botë, lëshohet me qira – 3.5 milionë euro java - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

29/06/2020 10:10

Jahti më i madh në botë, lëshohet me qira – 3.5 milionë euro java

Fun

Gazeta Express

29/06/2020 10:10

Flying Fox, jati më i madh në botë aktualisht, është lëshuar për qira, sipas Boat International.

Gjashtë kuvertat në posedim super jahtit ia arsyetojnë çmimin – 3.5 milionë euro për shfrytëzim për një javë, sipas një përfaqësuesi i Imperial për Business Insider.

Jahti mund të strehojë deri në 36 vizitorë ditor dhe 25 brenda natës.

Njëra anë mund të ketë ujë të kripur, dhe tjetra të freskët; një me ujë të ftohtë, dhe një me ujë të ngrohtë, sipas Robb Report.

Ky jaht ka vend për aterimin e dy helikopterëve në të njëjtën kohë.

Fotografitë në vazhdim të jahtit do t’iu mrekullojnë.