Ja se si të siguroheni që askush të mos zbulojë se keni parë statusin e dikujt në WhatsApp - Gazeta Express
string(90) "ja-se-si-te-siguroheni-qe-askush-te-mos-zbuloje-se-keni-pare-statusin-e-dikujt-ne-whatsapp"

Ja se si të siguroheni që askush të mos zbulojë se keni parë statusin e dikujt në WhatsApp

AutoTech

Gazeta Express

20/11/2023 22:50

Nëse dëshironi të fshehni aktivitetin tuaj në WhatsApp, është mirë të dini se ka zgjidhje.

Me këto këshilla, ju mund të fshehni praninë tuaj kur shikoni statuset e WhatsApp.

Lexo Edhe:

Aktivizo modalitetin e aeroplanit përpara se të kontrollosh statusin

Një mënyrë e shpejtë për të kontrolluar statusin e WhatsApp pa e ditur askush është të aktivizoni modalitetin e aeroplanit në pajisjen tuaj. Mund ta çaktivizoni manualisht Wi-Fi ose internetin celular, por modaliteti i aeroplanit është krijuar për të çaktivizuar të gjitha sinjalet me valë dhe celulare nga telefoni juaj.

Edhe nëse nuk keni lidhje interneti, prapë mund ta kontrolloni statusin sepse telefoni juaj i ruan përkohësisht ato si të dhëna në cache. Hapni skedën Përditësimet në WhatsApp dhe trokitni lehtë mbi statusin që dëshironi të kontrolloni.

Çaktivizo veçorinë e marrjes së leximit

Funksioni “Leximi i faturave” i WhatsApp-it më së shumti ndikon në mesazhet e dërguara ose të marra. Kur funksioni është i çaktivizuar, WhatsApp nuk do të shfaqë dy “taka” blu nën mesazhet që keni lexuar.

E njëjta gjë vlen edhe për statuset e WhatsApp. Nëse çaktivizon faturat e leximit, WhatsApp nuk do t’i njoftojë ata që po shikoni statusin e tyre. Faturat e leximit janë aktivizuar si parazgjedhje, që do të thotë se duhet t’i çaktivizoni ato.

Hapni WhatsApp-in dhe klikoni në ikonën me tre pika në këndin e sipërm djathtas. Atje, zgjidhni Cilësimet, shkoni te Privatësia dhe fikni çelësin pranë opsionit Lexoni Faturat.

Përdorni aplikacione të palëve të treta

Një mënyrë tjetër për të kontrolluar statusin e WhatsApp pa dijeninë e tyre është përdorimi i një aplikacioni të palëve të treta.

Ju lutemi vini re se aplikacionet e palëve të treta janë kundër Kushteve të Shërbimit të WhatsApp dhe përdorimi i tyre vjen me rrezikun e bllokimit të llogarisë tuaj ose zbulimit të informacionit tuaj personal dhe të hyrjes.

Statuset e WhatsApp

Ngjashëm me platformat e tjera të rrjeteve sociale, përmbajtja e postuar si status WhatsApp do të jetë e disponueshme për 24 orë.

Nëse, nga ana tjetër, nuk dëshironi që askush të kontrollojë statusin tuaj në WhatsApp, mund ta fshini numrin e tyre nga kontaktet tuaja ose t’i bllokoni ato, shkruan Makeuseof.