Ja në cilin vit myslimanët do t’i agjërojnë dy Ramazane për një vit - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

24/05/2020 11:38

Ja në cilin vit myslimanët do t’i agjërojnë dy Ramazane për një vit

Shneta

Gazeta Express

24/05/2020 11:38

Në vitin 2030, myslimanët do t’i agjërojnë dy Ramazane për një vit.

Pas 10 viteve, përkatësisht më 2030, myslimanët do të agjërojnë dy herë brenda një viti. Një agjërim i Ramazanit do të fillojë më 6 janar, dhe tjetri në 26 dhjetor të po këtij viti, transmeton Reporteri.

Kalendari hënor është i ndryshëm nga ai diellor, kjo është arsyeja pse kjo nuk duhet të jetë surprizë, besojnë ekspertët.