Ja cila është kategoria më e klikuar në sajtet pornografike - Gazeta Express

Gazeta Express

27/02/2020 7:36

Ja cila është kategoria më e klikuar në sajtet pornografike

Gazeta Express

27/02/2020 7:36

“Pornografia me mësues” është kategoria më e klikuar nga të rriturit në sajte pornografike, me 14,570 kërkime në muaj.

Duke u bazuar nga disa kërkime të “My Job Quote” faqja “porn” është kërkuar në Google 40,556,200 herë në muaj në Mbretërinë e Bashkuar, raporton “Metro”.

Mësuesit janë më të kërkuarit pasi që janë profesioni që ne fantazojmë më shumë. Ndoshta është dinamika e fuqisë, humbje e ndëshkimit ose fërkim sensual i tabelës së bardhë.

Ne nuk jemi të sigurt se çfarë është, por me sa duket ka diçka për mësuesit që nxehen shumë nënë jakë.

Çuditërisht, infermierët duket se janë profesioni i tretë më seksi. Google tregon se bëhen 9,710 kërkime në muaj për këtë kategori.

Mësuesit, pastruesit dhe infermierët janë jashtëzakonisht të rëndësishëm, duke shteruar punë serioze.

Ndoshta nuk është rastësi që tre profesionet e para në listë të gjitha tradicionalisht mendohen të jenë të destinuara për “femra, e cila mund të jetë arsyeja pse ata aq lehtë seksualizohen.