“Italianët duan të të kenë kryeministër”, letra që surprizoi Ramën e “Kosheres” - Gazeta Express

“Italianët duan të të kenë kryeministër”, letra që surprizoi Ramën e “Kosheres”

Rozë

Gazeta Express

17/05/2021 15:14

Rama i “Kosheres” u surprizua mbrëmjen e sotme në spektaklin e humorit nga letrat e shumta që kishte marrë nga qytetarët e vendit. Në mesin e letrave që po lexonin këshilltarët e tij, ai mori një mesazh të rëndësishëm nga një shqiptar që jeton në Itali.

“Dio Primo ministro, jam në emigrant shqiptar që jetoj në Itali, me çmendën italianët kërkojnë që të bëhesh primo ministro i tyre. Unë që sigurisht ua kam treguar vendin se ne jetën e japim dhe juve nuk iu lëshojmë. Viva la Rama.”

Lexo Edhe:

Nuk munguan as disa fjalë që vinin nga Bangladeshi. “Mezi pres të vij në tokën e premtuar bangladeshase dhe të punoj pas ftesës tuaj.”, thuhej në letrën e qytetarit që lexoi këshilltari i tij.