Ish-ushtari i KFOR-it ndan momente nga koha kur ishte në Kosovë - Gazeta Express

Ish-ushtari i KFOR-it ndan momente nga koha kur ishte në Kosovë

Lajme

Gazeta Express

22/06/2021 13:01

Ish-ushtari i KFOR-it, Kenneth Andresen ka ndarë sot momente të tij nga koha kur ishte ushtar.

Ish-ushtari i KFOR-it norvegjez, Kenneth Andersen, ka publikuar fotografi të kohës kur ishte ushtar

Andersen ka shpërndarë në Twitter foto gjatë vendosjes së KFOR-it në Kosovë, ai ka shkruar se ka pasur kohë edhe për pushim dhe rekreacion.  

“Gjatë vendosjes së KFOR-it në Kosovë. Kishte gjithashtu kohë për pushim dhe rekreacion”, shkrua ai.

Andersen vazhdimisht publikon në Twitter momente që kanë të bëjnë me kohën kur ai ishte me shërbim në Kosovë.